Ние сме на Ваше разположение от: Пон - Пет: 09:00 - 18:00 часа | Съб - Нед: Затворено

+359-888-206565
    +359-2-8412407     office@almirk.com

Транспорт до област Campania

Транспортна фирма “АЛМИРК” предлага сухопътен товарен транспорт и товарни превози от България до област Campania и всички по големи населени места в нея, като - Caserta, Casoria, Castellammare di Stabia, Giugliano in Campania, Napoli, Pozzuoli, Salerno, Torre del Greco и обратно от Campania до България. Фирма “АЛМИРК” разполага с високо квалифициран екип, който е готов да поеме организирането и извършването на товарен транспорт на Вашата пратка от България до област Campania и обратно от Campania до България

Фирма “АЛМИРК” извършва товарен транспорт и товарни превози на:

  • Комплектни товари

  • Групажни пратки

  • Стоки изискващи температурен режим

  • Опасни товари (ADR)

  • Лични вещи

  • Багаж

  • Мебели и офис оборудване от България до Campania и обратно от Campania до България

Транспортна фирма “АЛМИРК” предлага хладилен товарен транспорт на стоки изискващи температурен режим от България до област Campania и всички по големи населени места в нея, като - Caserta, Casoria, Castellammare di Stabia, Giugliano in Campania, Napoli, Pozzuoli, Salerno, Torre del Greco и обратно от Campania до България.

Фирма “АЛМИРК” извършва хладилен транспорт на стоки, които се нуждаят от поддържане на определена температура по време на транспортирането им. Хладилен транспорт е една от най-търсените услуги към транспортна фирма “АЛМИРК”. Освен стоки се превозват и различни товари, които също се нуждаят от определени температурни режими, за да не се наруши качеството им или техния срок на годност.

 

Транспортна фирма “АЛМИРК” предлага групажен транспорт и регулярна групажна линя за превоз на групажни прати от България до област Campania и всички по големи населени места в нея, като - Caserta, Casoria, Castellammare di Stabia, Giugliano in Campania, Napoli, Pozzuoli, Salerno, Torre del Greco и обратно от Campania до България.

Фирма “АЛМИРК” може да Ви предложи цялостно решение относно превоза на Вашия товар.

Услугата включва превоз на групажни пратки, личен багаж, конфекции, стоки под температурен режим, опасни товари и др.

С нашата редовна групажна линия от България до Campania и обратно от Campania до България Ви гарантираме коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на Вашия товар.

 

Транспортна фирма “АЛМИРК” предлага транспорт на опасни товари (ADR) от България до област Campania и всички по големи населени места в нея, като - и обратно от Campania до България.

Фирмата е специализирана в транспортирането на опасни товари (ADR) от България до Campania и обратно от Campania до България.

Опасни товари (АДР) са материали или предмети с опасни свойства,които представляват потенциална опасност за човешкото здраве и безопасност, инфраструктурата и/или транспортните им средства.
 

Транспортна фирма “АЛМИРК” предлага експресен транспорт от България до област Campania и всички по големи населени места в нея, като - и обратно от Campania до България.

Транспортна фирма “АЛМИРК” може да Ви предложи експресен транспорт от България до Campania и обратно от Campania до България. Използваните транспортни средства от транспортна фирма са с различна товароносимост и оборудване, отговарящо на всички технически изисквания, което гарантира получаването на пратките Ви в много кратки срокове. Ако търсите експресен транспорт на Вашите пратки от и до Campania може да се обърнете към нас. Гарантираме Ви коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на Вашия товар.


 

Свържете се с нас за повече информация: